Väsktjuven låg i väskan på flygbussen

Varje dags föds ett nytt sätt att lura turister på dess pengar och ägodelar och nyligen avslöjade till exempel polisen i Spanien en tjuv på flygbussen mellan Barcelona och Girona-flygplatsen.
   Det var två tjuvar som utvecklat en specialväska där den ena kröp in i väskan och den andra la väskan i bagageutrymmet under bussen. Under färden öppnade sedan ”tjuven i väskan” denna specialväska inifrån och kröp ut i bagageutrymmet. Sedan länsade han andra väskor på värdesaker och innan bussen var framme kröp han in i sin väska igen och stängde den. Väl framme hämtade den andre tjuven väskan från bagageutrymmet och drog iväg väskan med sin kamrat och tjuvgodset.
   Då polisen fått in ett flertal anmälningar om stöld på just denna busslinje, höll man den under uppsikt och lyckades till slut ta tjuvarna på bar gärning. Så nu har tjuvarna – i stället för att krypa omkring i bagageutrymme under buss – fått krypa in i ett spanskt häkte:
www.bbc.co.uk/news/world-europe-13694382
 
Klicka på bilden för en illustration över hur det hela gick till (en PDF-fil):

http://estaticos.elperiodico.com/resources/pdf/8/4/1307480433648.pdf

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *