Världens bästa jobb – igen – nu på Nya Zeeland

Nya Zeeland erbjuder nu också de ett jobb där arbetsuppgiften betår i att resa landet runt, uppleva och sedan rapportera via internet och med rörlig bild. Precis som det var på föregångaren i Australien (som utropades att vara världens bästa jobb), så söker du genom att göra en liten webbvideo där du berättar varför just du borde få jobbet.
   Jobbet går alltså bland annat ut på att under tre månader resa runt på hela Nya Zeeland och se och uppleva landet turistindustri. Företaget som ligger bakom jobbet står resa till och från Nya Zeeland, boende under hela perioden, transporter, plus att de även ingår pengar till mat och nöje. Ansökan skall vara inne senast 31 augusti och sökande måste möta kraven för working holiday visum.
www.entirelykiwi.com/worldfamous

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email