Singapore – Gratis på Flygvapnets museum

singapore-air-force-museum

Republic of Singapore Air Force Museum har gratis inträde och är öppet tisdag till söndag klockan 8:30-17. De har stora utställningsytor både inom- och utomhus och här kan du således se många både nyare och äldre plan och helikoptrar, till exempel Cessna 172K, BAC 167 Strikemaster, T-33 Shooting Star trainers, Hawker Hunter, SF-260 SIAI Marchetti, UH-1B Helicopter och A4-S Skyhawk:
www.mindef.gov.sg/web/portal/rsaf/about-the-rsaf/air-force-museum

Du tar dig till detta museum – RSAF Museum på 400 Airport road (se blå pin på kartan) – exempelvis med SBS buss nr 90 eller 94 (94:an går ej söndagar): www.sbstransit.com.sg/transport/trpt_overview.aspx

[google-map-sc zoom=”11″]

 
Planera ett besök i Singapore: www.visitsingapore.com/en

Jordenrunt.nu har såklart fler restips från Sydostasien:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *