Tiger, leopard och krokodil i Rajasthans natur

I Rajasthan i Indien finns det tio stycken reservat och nationalparker med djurliv. Bland annat tigerområdena Ranthambhore Tiger Reserve och Sariska Tiger Reserve. Även om man kan ana (med ledning av namnen) att det finns tigrar i dessa två områden, så har de även andra spännande djur. Till exempel bjuder Ranthambhore även på apor, leopard, hyena, krokodiler och björnar. Om du vill veta allt om Rajasthan skyddade naturområden (till exempel Ranthambhore och Sariska) kan du titta på sajten för skogsdepartementet i Rajasthan. Förutom att få stor inspiration, kan du även boka tigersafari:
www.rajasthanwildlife.in/wild-life

[google-map-sc zoom=”5″]

 
Jordenrunt.nu har fler spännande Restips om samma region:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *