Utsikt 200 meter ovan Singapore

I Singapore finns en pool som går utöver det vanliga. Det beror inte på att den är hela 150 meter lång. Den stora anledningen till att de är något riktigt extra är att den ligger 200 meter upp på Marina Bay Sans hotel.
   Hela denna gigantiska byggnad är milt sagt speciell och Sands Skypark med pool och grönska ligger uppe på taket. Hela takområdets längd är nästan 400 meter, så det finns gott om utrymme på denna takterass och följaktligen har man fått plats med 250 stycken träd och 600 andra plantor.

Även om du inte bor på hotellet kan du delvis njuta av denna anläggning (dock inte bada i poolen). Det kostar 20 singapore dollar att besöka Sands SkyPark Observation deck och du kan stanna hela dagen fram till klockan 22:00:
www.marinabaysands.com/Sands-SkyPark/Tickets

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *