Hong Kong – Gratis guidad trekkingtur

Den som vill vandra i Hong Kong området kan välja MacLehose Trail. Denna tio mil långa led startar vid Sai Kung’s Pak Tam Chung, passerar bergen på Kowloon, går i en cirkel runt Shing Mun Reservoir och slutar vid Tuen Mun. Det är möjligt att gå kortare sträckor, längre ettaper eller hela vägen. Planera din vandring:
www.discoverhongkong.com/promotions/hikingfest/eng/tour.html

Den som inte vill vandra ensam, kan följa med på eguidade vandringar (kortare etapper). Det hålls ett antal – gratis – guidade vandringar och det är Hong Kong Tourism Board som är arrangör för dessa. Kolla in följande sida för mer fakta om när nästkommande guidade vandring är:
www.discoverhongkong.com/promotions/hikingfest/eng/guide.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *