Indonesien – Tåg runt Bali 2014

På Bali i Indonesien verkar man ha kommit långt med planerna på att bygga upp en tåglinje som skall gå runt hela ön. i så fall blir det cirka 60 mil räls hela vägen runt och om allt går enligt planerna kan det vara klart redan år 2014. Ytterligare planer är att det för turister skall finnas möjlighet att köpa en 5-dagars biljett som gäller runt hela sträckan och turisten som köper biljetten kan således kliva på och av utefter tågrutten så mycket man önskar inom denna tidsperiod.
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=7173

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *