Se upp med droger i Asien

Det är alltid viktigt att påpeka vikten av att se upp med droger på resan. även om landet kan tyckas ha en liberal inställning och det är lätt att få tag på droger, är ofta straffen om du åker fast väldigt höga. Ett exempel från Indonesien just nu gäller den amerikanske resenären Patrick Leland Berg som i juni åkte fast med endast 0.16 gram marijuana på sig. Han har suttit inlåst sedan han blev tagen av polisen och i rättegången som pågår just nu yrkar åklagaren på 12 års fängelse. Så vistelsen i Indonesien för denna resenär kan bli mycket längre och mycket mer obehaglig än han planerade:
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=6445

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *