Föreläsning – Sidenvägen – Stockholm

Jörgen Fredriksson, asienkännare som bott många år i Japan och Kina, tar åhörarna med på en visuell resa längs världens mest kända handelsled. Följ historien från Peter den store via Djingis Khan och Timur Lenk till den komplexfyllda närhistorien som präglar mycket av Centralasien. Nedslag i Uzbekistans sagostäder Samarkand och Bukhara, möt nomader i himmelska bergen, Sven Hedins buddhistiska grottstäder i Taklamakanöknen och tåg längs världens högst belägna järnväg till Tibet.
Plats: Studiefrämjandet, Brygghuset, Norrtullsgatan 12N, Stockholm
Dag och tid: Onsdag den 29 september, kl 18.30
Fritt inträde

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *