Besök högsta byggnaden i Sydkorea

Med sina 249 meter är “63 City” den högsta byggnaden i Sydkorea. Den ligger i området Yeouido i huvudstaden Seoul och uppe på utsiktsavdelningen på våning 63 har man utsikt över den närbelägna floden Hangan och övriga delar av staden. Förutom utsiktsavdelning, finns även mycket mer att roa sig med i denna skyskrapa, till exempel Sea world, Imax teater, vaxmuseum och det som skall (enligt deras utsago) vara världens högst belägna konstutställning. Mer fakta om 63 city på:
http://english.visitkorea.or.kr/enu/SI/SI_EN_3_1_1_1.jsp?cid=264122
www.63.co.kr/63eng/63Main.jsp

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email