Nyupptäckta tempel i Kambodja

I provinsen Siem Reap (Kambodja) har man upptäckt ett antal gamla tempel. Detta skedde när ett skogsbolag röjde på sin mark och de skulle ta bort några kullar för att göra en väg för att frakta timmer. Det visade sig att kullarna var tidigare oupptäckta tempel. Nu har skogsbolaget gått med på att inte skogsröja mer på denna del och myndigheterna planerar att öppna upp detta tempelområde för turister i framtiden.
www.tourismcambodia.com/news/?Id=412&view=Full
 
En av Kambodjas allra största turistattraktioner är förövrigt tempelområdet Angkor, som också ligger i Siem Reap…

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email