Sydkorea – En riktigt nattmarknad i Seoul

Den som besöker Seoul i Sydkorea och vill besöka en nattmarknad som verkligen lever upp till namnet, kan fundera på att ta sig till Dongdaemun Night Market.

I området finns i runda slängar 30 000 butiker och de har öppet från nio på kvällen till fem eller sex nästa morgon. Det är visserligen kanske inte i första hand för att handla som du går hit, då det mesta säljs i ”storförpakning”, men det lär vara ett litet äventyr bara att vandra runt och ta del av kommersen. Det finns två stycken informationscenter inom området, som kan ge dig tips på vad att se i området: Dongdaemun Market Tourist Information Center som ligger bakom the Migliore building eller få tips från Dongdaemun Market Information Center som ligger på fjärde våningen av U:US shopping center. Mer fakta, tips och liten karta på följande sajt:
http://english.visitkorea.or.kr/enu/SI/SI_EN_3_6.jsp?gotoPage=2&cid=692564

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email