Vietnam – Kampanj skall ge billigare utfärder och hotell

I Vietnam arbetar man just nu hårt för att locka ännu fler turister till landet och landets turistmyndighet har just gått ut till landets turistoperatörer och hotell med en önskan om att de skall sänka sina priser med upp till 50 procent (under en kampanj som är tänkt att pågå fram till september). Man har även nyligen sänkt landets moms (skatt) på turistindustrin med 50 procent, plus att man funderar på att även sänka inkomstskatten för de som arbetar inom turistindustrin. Så besöker du Vietnam, kolla upp om det finns någon kampanj på utfärd eller boende som kan passa dig som handen i handsken.
www.vietnamtourism.com/e_pages/news/index.asp?loai=2&uid=8843

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email