58 ekorutter i södra AfrikaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

openafrica2

Om du vill gynna lokalbefolkningen i södra Afrika, ta en närmare titt på sajten Open Africa som tipsar om 58 ekorutter i sex länder i södra Afrika (Sydafrika, Namibia, Zambia, Mozambique, Lesotho och Swaziland).
  Under dessa bilrutter (på egen hand med hyrbil) kan du besöka olika samhällen längs vägen och låta dem vinna på ditt besök. Även för dig som inte hyr en bil, bör det gå att besöka vissa av områdena via lokaltransport.
   I projektet Open Africa deltar cirka 2 700 lokala företag och de har ungefär 28 500 anställda från lokalbefolkningen i området längs rutterna. Alltså ekoturism när den är som bäst. Organisationen Open Africa har dessutom inget eget vinstsyfte, utan målet är helt och hållet att lokalbefolkningen längs rutterna skall tjäna på att turister reser där.
www.openafrica.org

 
Fler spännande Restips om Afrika på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *