Upplev Big 7 i SydafrikaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

De flesta av er känner väl till uttrycket ”Big 5” inom safari i Afrika, nämligen att se de fem giganterna elefant, lejon, noshörning, buffel och leopard (ursprungligen handlade det dock om att jaga dessa fem stora).

big5

I Addo Elephant National Park i Sydafrika har man utökat skaran med stora sevärdheter och lagt till vithaj och southern right whales (alltså en art av jättevalar). Och i denna nationalpark kan du stoifta bekantskap med alla sju: (som täcker in både land och hav) stöta på the Big Seven, även om det krävs en del ihärdighet och våghalsighet för att kika på elefant, noshörning, lejon, buffel, leopard, val och vithaj.

big5-plus-2

Planera ett besök i Addo Elephant National Park på följande sida:
www.sanparks.org/parks/addo

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *