Sydafrika – Naturligt nationalparksskådespel

Fredag den 25 januari 2013 är det dags för ”Valley by Moonlight” i Camdeboo National Park i Sydafrika. Det är ett naturligt skådespel med en magnifik solnedgång, följt av att månen stiger upp och kastar sitt ljus över dalgången i nationalparken.
   Det finns även möjlighet till att äta gott, då parkpersonalen har grillarna igång och besökarna tar med eget kött till grillen, tilltugg och dryck. Start klockan sju på kvällen och tio är det dags att gå hem. Inträdesbiljetten ligger på 35 rand (ca 26 kronor):
www.sanparks.org/about/news/default.php?id=55407

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *