Kenya – Nairobi National Park ökar yta

I Kenya har Nairobi National Park utökat sin yta med över 100 acres (ca 0,4 kvadratkilometer) genom ett avtal med en angränsande landägare. Och desto mer natur som blir skyddad, desto bättre är det så klart:
www.kws.go.ke/info/news/2011/22NNP2011.html

Nairobi National Park är belägen endast ca sju kilometer från centrala Nairobi och besökare kan i nationalparken njuta av möten med noshörningar, lejon, leoparder, buffel, giraff, zebror och ungefär 400 fågelarter:
www.kws.go.ke/parks/parks_reserves/NANP.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *