Vandringsled i Zebrapark åter öppen


Foto © ”Gossip Guy”

I höst har man återöppnat en 25 kilometer lång vandringsled (Impofu) genom Mountain Zebra National Park i Sydafrika. Denna led har varit stängd sedan sommaren 2010 (då en turist avled efter att ha blivit attackerad av en buffel), men nu är alltså Impofu Hike öppen igen, fast nu måste alla som går där ha med sig en beväpnad guide.
   Vandringen är på tre dagar och kostnaden är 350 rand (ca 290 kr) per person och då ingår guide och boende två nätter i stugor efter leden. Mer info i följande FTP och på länken under kan du läsa mer om Mountain Zebra National Park:
www.sanparks.org/assets/docs/parks-mznp/park-activities1.pdf
www.sanparks.org/parks/mountain_zebra

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *