Extra avgift i Sydafrikas nationalparker till lokalbefolkningen

I Sydafrika har landets nationalparksmyndighet beslutat om en extra avgift på alla bokningar av boende och utfärder i nationalparkerna. den extra avgiften är på 1 procent och skall gå till byar i närområdet av nationalparkerna och hjälpa till att ordna skolor och sjukvård i dessa byar. Ett sätt att se till att lokalbefolkningen får ut något av turiernas besök i nationalparkerna. Avgiften börjar gälla från och med den 1 juni 2012:
www.sanparks.org/about/news/default.php?id=1682

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *