Spännande vandringssafari i Uganda

Om du besöker Uganda i östra Afrika, så är ett hett tips att följa med på Nkuringo Walking Safaris. Det är guidade vandringar från Buhoma i Bwindi Impenetrable Forest till staden Kisoro. Du får uppleva natur och livet i lokala byar utefter vägen. Priserna blir mindre desto fler som deltar i vandringen. För en person kostar en tvådagars tur ungefär 1 300 kronor, men är det sex deltagare i vandringsgruppen så är kostnaden nere på ca 750 kronor. I dessa priser ingår måltider, guide (lokal guide från området) och en natts boende. Läs mer på:
www.nkuringowalkingsafaris.com

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *