Reearth – Musikfestival och miljöprojekt på Koh SamuiLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den 22-23 februari 2013 arrangeras återigen Reearth festivalen (48-timmars nonstop djungel- och strandfestival med svenska och internationella artister) på Koh Samui (Thailand) och syftet är bland annat att bidra till miljön och att skapa en smartare och hållbar turism.

En av initiativtagarna till Reearth är artisten Jason ”Timbuktu” Diakite, som brukar delta på scen varje år (vet inte ännu om han gör det även 2013). När det gäller varför Jason var med och startade denna festival, brukar han säga: ”Det är dags att vi resenärer börjar ge tillbaka till de härliga platser vi älskar att besöka.”

 

Movits, Moneybrother, Lazee, Chords, Robert Dinero (mash up International), Gnucci och Håll käften och dansa är några svenska artister som uppträder på Reearth 2013.

Det finns en ”boka tidigt kampanj” på festivalpassen (kostar 23 euro) för 2013 och just nu (lör 15 dec 2012) finns det bara 179 av dessa billiga festivalpass kvar. Normalpriset är sedan 38 euro. Mer om biljetter och festivalpass: www.reearth.com/tickets-packages

Den senaste festivalen (februari 2012) lockade cirka 7 000 partyglada festivalbesökare (ungefär hälften var skandinaver) och i år liksom tidigare år går konsertintäkterna till att stödja lokala miljöprojekt, men man jobbar även direkt med bland annat att bygga erosionsdammar (det behövs dock fler volontärer som kan hjälpa till veckorna innan festivalen).

Det går även att delta i volontärveckor innan festivalen och hjälpa till med olika projekt på Koh Samui. Mer fakta på: www.reearth.com/volunteer

Förutom svenska artister, bjuder festivalen även på internationella och lokala artister.
Mer fakta om festivalen på: www.reearth.com/reearth-festival

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *