Christchurch – Gratis flygmuseumLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

The Air Force Museum of New Zealand i Christchurch (Nya Zeeland) är öppet dagligen klockan 10-17 och har alltid gratis inträde. Här kan du bland annat kika på deras gamla krigsflygplan, till exempel från tiden kring första världskriget. Dessutom finns ett antal historiska flygmotorer som är uttagna ur plan och även mindre saker såsom uniformer, medaljer och konstverk: www.airforcemuseum.co.nz

Detta flygmuseum (svart pin på kartan) är beläget på nr 45 Harvard Avenue (Wigram, Christchurch) och du kan bland annat ta dig dit med bussarna ”80”, ”100” och ”Yellowline”. Kliv av när du ser ett stort flygplan (i färgerna orange och silver) som sitter på en hög stolpe.

De senaste restipsen om Nya Zeeland på jordenrunt.nu

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *