Argentina – Gratis på Konstmuseum i Buenos AiresLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Museu Nacional de Bellas Artes (National Museum of Fine Arts) i Buenos Aires (Argentina) är öppet tisdag till fredag kl 12:30-20:30 och lördag till söndag klockan 9:30-20:30. Men oavsett vilken dag du gör ett besök måste du komma innan klockan 19:00 för att bli insläppt. Det är dock alltid gratis inträde och det finns 12 000 konstföremål (till exempel tavlor och skulpturer) på museet och bland konstnärer märks bland annat Manet, Van Gogh, Gauguin och Degas: www.mnba.gob.ar/en

Du hittar detta museum på nummer 1473 av gatan Av. Del Libertador (se röd pin på kartan):

Planera besöket i Argentina:
www.argentina.travel/en
www.turismo.gov.ar/eng/menu.htm

 
Fler heta restips om Sydamerika på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)