Peru – De tolv bästa busslinjerna i LimaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den som vill ha tips på tolv bra bussrutter i staden Lima (Peru) kan surfa vidare till följande sida. Det är holländaren Jeroen Prinsen, bosatt i staden, som tipsar och även har gjort en liten karta med de tolv bästa bussrutterna (lokalbuss) i staden för besökare. Här kan du läsa hans tips på bussrutter:
www.rutasrecomendables.com/www/category/rutas

Det är gratis att ladda hem den lågupplösta varianten av kartan (som exempelvis kan skrivas ut på A4 papper). Det finns även en version som blir bättre i utskrift (på A3 papper), men den kostar en slant att ladda hem. Ladda hem gratisversionen här:
www.rutasrecomendables.com/www/2010/09/low-resolution-map

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *