Peru – De tolv bästa busslinjerna i Lima

Den som vill ha tips på tolv bra bussrutter i staden Lima (Peru) kan surfa vidare till följande sida. Det är holländaren Jeroen Prinsen, bosatt i staden, som tipsar och även har gjort en liten karta med de tolv bästa bussrutterna (lokalbuss) i staden för besökare. Här kan du läsa hans tips på bussrutter:
www.rutasrecomendables.com/www/category/rutas

Det är gratis att ladda hem den lågupplösta varianten av kartan (som exempelvis kan skrivas ut på A4 papper). Det finns även en version som blir bättre i utskrift (på A3 papper), men den kostar en slant att ladda hem. Ladda hem gratisversionen här:
www.rutasrecomendables.com/www/2010/09/low-resolution-map

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *