Parkvandring med utsikt över SantiagoLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Santiago (Chile) kan du ge dig ut på en liten vandringstur i stadens berömda park (Parque Metropolitano). Där har man nämligen satt ihop en vandringsrutt du kan ta och man har satt upp skyltar (på engelska) som berättar och guidar dig.

Parken är belägen uppe på Cerro San Cristobal, högt över staden och således är det fin utsikt ned mot Santiago också. Bäst utsikt ned mot staden får man från Plaza México (högsta punkten i parken). Det lär även finnas en utomhuspool och ett vattenfall i parken.

Parken har öppet måndag-fredag klockan 9-16:30 och lördag-söndag kl 9-17:30.

chile.travel/en/where-to-go/santiago-wine-country-and-the-central-valley/santiago/parque-metropolitano

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *