Läsartips – Världens bredaste vattenfall

Berit mejlade in ett tips om världens mäktigaste vattenfall…
 
Missa inte världens bredaste vattenfall om du är i Argentina! Iguacu är hela tre kilometer brett och ligger mellan Brasilien och Argentina, nära Paraguay. Vi såg först fallen från den argentinska sidan, härifrån upplever man fallen mer nära. Man går på gångstigar i vacker regnskogsmiljö och har en fantastisk utsikt över fallen.
   Vi gjorde också en fartfylld, spännande båtutflykt, de körde så nära vattenfallen det var möjligt, vattnet sprutade och vi blev helt dyngsura! Men i den tropiska värmen som rådde här (ca 30 grader) var det bara skönt! En otroligt vacker och mäktig upplevelse att se dessa fall! Lonely Planet har Iguacu som nr sju på listan över världens bästa nationalparker!
Foto från fallet på: www.desires.se/#post103

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *