England – Gratis buss i centrala ManchesterLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den som skall besöka Manchester (England) kan alla veckans dagar ta sig runt genom staden via tre helt gratis busslinjer. Det är bara att hoppa på och av vid någon av stoppen för Metroshuttles tre gratis busslinjerna i staden. De har avgångar med tio till tolv minuters intervall. Ombord på bussarna finns gratis wifi (MetroshuttleWiFi), för exempelvis mobilsurfande.

Metroshuttles tre linjer har trafik dagligen och de olika linjerna varierar lite i hur länge de har trafik. Men ungefär ser det ut såhär: vardagar klockan 7-19, lördag 8:30-18:30 och söndagar klockan 9:30-18. Mer fakta och möjlighet att ladda hem en liten guide med linjekarta (som PDF-fil):
www.tfgm.com/buses/Pages/metroshuttle.aspx

 
Planera besöket i Manchester: www.visitmanchester.com

 
Fler Restips om Storbritannien på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *