Storbritanniens bästa strand i Swansea Bay

Swansea Bay ligger vid South Wales kustlinje. och regionen kallas för Wales vattenstad och har flera prisbelönta stränder såväl som parker. Området är perfekt för promenader, vattensporter, cykling och andra utomhusaktiviteter.

wales-swansea-bay

Swanseaviken är bara en kort promenad från centrum av Swansea city och den 8 kilometer långa stranden erbjuder oändliga promenader. Om du vill besöka det som röstats fram som Englands bästa strand, då är det Rhosillis strand som gäller.

För panoramautsikt över Swanseaviken, ta dig upp till Meridiantornets takrestaurang. Eller varför inte ta ett steg tillbaka i tiden och utforska Swanseas förflutna i Wales äldsta och nyaste museer, Swansea Museum och National Waterfront Museum.
visitswanseabay.com

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *