51 musikfestivaler i Estland under 2013Lågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Estonian Music Festivals omfattar i år hela 51 festivaler runt om i Estland och festivalerna kombinerar olika konstformer och förverkligar särskilda projekt som inte har en tydlig plats i det vanliga musiklivet.
   En av dessa festivaler är Leigo Lake Music, som hålls på en konstgjord ö mitt ute i en sjö under bar himmel. Mellan den 2 – 3 augusti bjuds besökarna på jazz-, rock-, folk-, och klassisk musik i oerhört vacker natur som skapar en mycket speciell atmosfär.

Följande sida har fakta om alla årets 51 festivaler:
www.mynewsdesk.com/se/pressroom/visit-estonia/pressrelease/view/51-musikfestivaler-i-estland-under-2013-845917

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *