Kampanj – halva priset att bo i engelskt slottLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Slottet Augill Castle (beläget i Eden Valley, Cumbria, England) byggdes år 1837 och sedan 1997 är det ett Bed & Brakfast. I mars 2012 firar man 15-års jubileum genom att ha kampanjpriser som motsvarar vad det kostade att bo hos dem 1997. Vilket betyder att under 15 dagar i mars kostar det 80 pund att bo hos dem (och det är först till kvarn som gäller för dessa dagar med jubileumspriset). Normalt kostar det från ungefär 160 pund att bo här. Mer fakta om denna jubileumskampanj (en liten bit ned på deras nyhetssida):
www.stayinacastle.com/news.htm

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *