Frankrike – Busslinje mellan loppmarknader i ParisLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Den som besöker Paris och gillar en kombination av loppmarknader och att se en stad från ett bussfönster, kan med förde hoppa ombord på buss 95. Denna linje har en loppmarknad i varje ände och lär även bjuda på en trevlig resa genom staden. Loppmarknaden Marché aux Puces de la Porte de Vanves (busshållplats/ändhållplats: Porte de Vanves) finns i ena änden av linje 95 och loppmarknaden Marché aux Puces St-Ouen de Clignancourt (busshållplats/ändhållplats: Porte de Montmartre) är i den andra änden. Den första marknaden vid Porte de Vanves är en fördel att börja med, då den bara har öppet på helgernas förmiddagar (stänger kring tolvtiden).

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\