Billigaste weekendstäderna i ÖsteuropaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Forex Bank har jämför prisläget och kostnader på vanliga produkter i ett antal städer för att se vilka platser som är billigast att besöka under exempelvis en weekend. Exempel på produkter som man jämfört priset på är en halv liter öl, en måltid på en restaurang i budgetklassen, en taxiresa på fem km och snittpriset för en hotellnatt. Och om man jämför priset på samma saker i Stockholm (som ligger på prisnivån 100), då ligger de billigaste städerna på halva priset…

Nedan de fem billigaste städerna i Forexs undersökning:
1. Budapest 48
2. Riga 49
3. Tallinn 51
4. Prag 52
5. Lissabon 56

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *