Gå vilse och hitta guldkorn

Inget är mer spännande än att gå vilse i en stad du besöker…
Jag menar kanske inte att du skall gå vilse så att du aldrig hittar hem igen, men att bara ge sig ut på strövtåg genom en stad och låta nyfikenheten styra färden är alltid lika spännande. Jag brukar ofta ge mig ut på upptäcktsfärder där jag bara går gator upp och ner och ser var jag hamnar (och alltid hittar man en massa spännande). På följande sida har Lonely Planet listar ett antal bra städer att gå vilse i:
www.lonelyplanet.com/italy/venice/travel-tips-and-articles/75998

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *