Bli guidad – gratis – av lokalbefolkningen i världens städerLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Insider Agency är en organisation med medlemmar över hela världen, där du träffar andra medlemmar i städer du besöker och den medlemmen tar dig med och visar upp sin stad. Du måste själv bli medlem (vilket är gratis) och vara beredd på att visa runt besökare i din hemstad.
   Det finns ju andra föreningar där man bor gratis hemma hos medlemmar, men här handlar det inte om boende, utan bara om att visa upp sin stad. Och det finns ju inget bättre än att bli guidad runt i en stad man besöker av någon som själv bor där.
   När det gäller Insider Agency så är jag inte själv medlem – så jag har inte testat hur det fungerar, men tycker det känns spännande och funderar på att gå med. Om du också är lite intresserad, läs mer här:
http://insideragency.com/faq

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\