Gratis turistbuss mellan Seoul och JeonjuLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Sydkoera startar den 1 mars 2013 en gratis turistbuss mellan Seoul och Jeonju och det blir tre avgångar per vecka fram till och med den 25 augusti 2013. Restiden är tre timmar och från Seoul (Donghwa Duty Free parking lot, Jongno-gu Seoul-si) avgår den klockan åtta på morgonen. Tillbaka mot Seoul går bussen klockan fem på eftermiddagen från Jeonju (Jeonju Hanok Village, Wansan-gu Jeonju-si Jeollabuk-do). Resdagar är fredag, lördag och söndag:
english.visitkorea.or.kr/enu/FU/FU_EN_15.jsp?cid=1797480
jeonju.chesstours.co.kr/en

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *