Varning för illegala växlingskontor på BaliLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

På ön Bali i Indonesien finns många illegala penningväxlingskontor och det gäller att se upp så man inte får en sämre växlingskurs. Enligt myndigheterna lär upp till 40 procent av de 146 växlingskontoren vara illegala som inte har ett tillstånd från Bank Indonesia. Enligt en rekommendation skall man bara växla pengar hos banker och växlingskontor som har ett märke som visar att de är medlemmar i APVA:
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=7896

Sedan kam man ju tycka att det vore en smal sak för myndigheterna (om de nu kommit fram till att såpass många inte har tillstånd), att göra en räd under ett par dagar och stänga de illegala växlingskontoren…

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *