Varning för illegala växlingskontor på Bali

På ön Bali i Indonesien finns många illegala penningväxlingskontor och det gäller att se upp så man inte får en sämre växlingskurs. Enligt myndigheterna lär upp till 40 procent av de 146 växlingskontoren vara illegala som inte har ett tillstånd från Bank Indonesia. Enligt en rekommendation skall man bara växla pengar hos banker och växlingskontor som har ett märke som visar att de är medlemmar i APVA:
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=7896

Sedan kam man ju tycka att det vore en smal sak för myndigheterna (om de nu kommit fram till att såpass många inte har tillstånd), att göra en räd under ett par dagar och stänga de illegala växlingskontoren…

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Tags:

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *