Indonesien – Ny kombibiljett med tåg och buss till BaliLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

I Indonesien har ett biljettsamarbete mellan det statliga bussbolaget (PT Perum Damri) och statliga tågbolaget (PT Keterta Api) nyligen inletts (den 1 juli 2011). Detta gör det möjligt att köpa en kombinerad tåg, färja och bussbiljett mellan staden Surabaya på ön Java och Denpasar på ön Bali. åker man från Surabaya så är det först tåg som gäller till Banyuwangi och där kliver man på bussen som åker upp på bilfärjan.

Väl framme i Gilimanuk på Bali kör bussen av färjan och åker vidare till Balis största stad Denpasar. Kostnaden för kombibiljetten är 150 000-175 000 Rupiah (ca 110-130 kr). Biljetterna kan köpas antingen på tågstationer på Java eller på Damris busstation på Bali.
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=7189

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\