Indonesien – Ny kombibiljett med tåg och buss till Bali

I Indonesien har ett biljettsamarbete mellan det statliga bussbolaget (PT Perum Damri) och statliga tågbolaget (PT Keterta Api) nyligen inletts (den 1 juli 2011). Detta gör det möjligt att köpa en kombinerad tåg, färja och bussbiljett mellan staden Surabaya på ön Java och Denpasar på ön Bali. åker man från Surabaya så är det först tåg som gäller till Banyuwangi och där kliver man på bussen som åker upp på bilfärjan.

Väl framme i Gilimanuk på Bali kör bussen av färjan och åker vidare till Balis största stad Denpasar. Kostnaden för kombibiljetten är 150 000-175 000 Rupiah (ca 110-130 kr). Biljetterna kan köpas antingen på tågstationer på Java eller på Damris busstation på Bali.
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=7189

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Tags:

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *