Nyöppnad nöjespark i KambodjaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Kambodjas huvudstad Phnom Penh har man nyligen öppnat en nöjespark som heter Dream Park och den som vill gå in här får betala 2 000 Riel (ungefär tre kronor) och sedan finns det exempelvis möjlighet att åka berg- och dalbana (kostar kring åtta kronor turen), radiobilar (ca åtta kronor) och rullskridskor (kostar ca 16 kronor, men kanske är det knepigt att hitta större skostorlekar på just denna attraktion). Dream Park ligger i närheten av NagaWorld.
www.tourismcambodia.com/news/localnews/2913/
land-of-dreams-in-the-kingdom-of-wonder.htm

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *