Välgörande tävling genom KambodjaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Till hösten (6-17 november) hålls en lite annorlunda rundresa i Kambodja – nämligen Combo Challenge som är en tävling på ca 145 mil genom Kambodja på en tuk.tuk. Varje lag som vill delta skall ha två eller tre deltagare och det kostar visserligen en ganska stor slant att delta – ca 20 000 per lag om det är två deltagare – men å andra sidan ingår boende, mat och en tvåhjulig tuk-tuk. Därtill måste varje lag samla in minst 500 dollar som skall skänkas till välgörenhet i Kambodja, plus att dessutom 10% av deltagaravgiften skänks till välgörenhet. Läs mer om tävling på följande sida:
http://cambo.largeminority.com

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *