Nytt ekoturismområde i sydvästra KambodjaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Tack vare nya vägbyggen i ”bortglömda” delar av sydvästra Kambodja öppnas nya möjligheter till ekoturism i regionen Koh Kong (nära gränsen till Thailand). Här hittar man en av Sysdostasiens största bevarade regnskogar som bland annat hyser elefanter, tigrar, krokodiler och apor. Dessutom finns det utanför kusten en orörd ögrupp med tolv öar med kritvita sandstränder och klarblått vatten. Läs mer om ekoturism i bland annat den lilla byn Chi Phat (i Koh Kong regionen):
www.tourismcambodia.com/news/localnews/2554/
in-cambodia-koh-kong-emerges-as-an-eco-tourism-destination.htm

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *