YacDonalds i Nepal

Ett rykte just nu säger att MCDonalds advokater är något upprörda över att det finns ett snabbmatsrestaurang i det avlägsna området Upper Mustang vid namn YacDonald´s. Här är Yakburgare och fries en av försäljningssucceerna. Om advokaterna funderar över en stämning för  namnkopiering, så lär de (advokaterna) få snöra på sig treckingskorna, då det enda sättet att ta sig till YacDonald´s är via en lång treckingtur…
www.travelpod.com/travel-photo/tofudan/china_2007/1193738400/
yacdonaldxs-in-kagbeni.jpg/tpod.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *