Läsartips – Ny svensk skola i ThailandLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Hej!
Såg ditt senaste nyhetsbrev med info om svensk skola i Hua Hin och måste berätta att det under nästa vinter kommer att öppnas en svensk skola även i Ban Phe, Rayong. Ban Phe ä en liten fiskeby som ligger cirka två timmars bilresa öster om Bangkok och orten börjar så smått att upptäckas av västerländska turister och husköpare. även Mariott Hotel satsar nu här och ett jättelikt bygge pågår under namnet Phuphatara. Alla som varit på Koh Samed bör ha tagit båten dit från Ban Phe, antingen speedboat eller lokalfärjan. Se gärna mer bilder och mer info, frågor etc på min Facebookgrupp ”Ban Phe”. Där hittar man också info om svenska skolan som ska öppnas:
www.facebook.com/group.php?gid=295677150369
(scrolla ner till den 18 maj så kan du läsa mera om Svenska skolan)
 
Trevlig sommar!
Med vänliga hälsningar
Marika Simo´
Resekafferiet.se

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *