Indonesien stoppar fingeravtryckstestLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Jag berättade i ett tidigare nyhetsbrev om nya regler som man skulle införa på Balis flygplats. Nämligen att man i immigrationskontrollen skulle ta fingeravtryck och foto av alla som anländer till Bali. Detta skulle vara ett första test och sedan införas på alla flygplatser och gränsstationer i Indonesien. Jag varnade dock för att det redan innan har tagit lång tid att ta sig genom immigrationskontrollen på Balis flygplats och att detta skulle skapa kaos och ännu längre köer.
 
Och mycket riktigt blev det kaos och ibland upp till 4-5 timmars väntan för passagerare som just anlänt till Bali med flyg. Men efter en vecka med massiv kritik från bland annat turister, så agerade landets justitieminister. För tillfället har han tagit bort detta med att ta fingeravtryck och foto av alla som kommer in i landet via Balis flygplats. Om man kommer att börja om igen med detta är oklart, möjligen blir det så, men då måste det nog genomföras bättre och med mer personal (för att vänta fyra timmar på en flygplats när man skall gå genom immigrationskontrollen, det är inte acceptabelt och då kommer turister att sluta besöka landet):
www.balidiscovery.com/messages/message.asp?Id=6000

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\