Kambodja – Toppen på Angkor Wat åter öppen för besökareLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Efter att ha varit stängt för renovering under flera års tid, har man nu åter öppnat den översta delen av templet Angkor Wat (Siem Reap, Kambodja). Den översta delen av templet kallas ”Bakan” och är en av de heligaste platserna på templet. Besökare hit upp måste vara propert klädda, minst tolv år och man får max stanna däruppe i 30 minuter (maximalt får det vara 100 personer samtidigt där). Det är oklart om detta blir permanent eller om man kommer att stänga av denna del igen i framtiden:
www.phnompenhpost.com/index.php/2010011530860/Siem-Reap-Insider/
angkors-top-tier-reopens.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)