Kina – Gratis kulturaktiviteter i Hong KongLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Hong Kong Tourism Board erbjuder ett flertal olika gratisaktiviteter, till exempel: Tai Chi Class, Cantonese Opera Appreciation Class, Feng Shui Class, Chinese Tea Appreciation Class, Antiques Appreciation Class, Antiques Appreciation Class. Fakta om alla gratisaktiviteter finns på följande sida. Alla aktiviteter under Cultural Kaleidoscope är visserligen inte gratis och för exempel vissa guidade rundturer krävs ibland inträde till museum.
www.discoverhongkong.com/eng/things-to-do/cultural-tours.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *