Besök elefantfestivalen i LaosLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Nästa års elefantfestival i Laos hålls 14-15 februari i Paklay. Du hittar dit via ungefär en dagsfärd från Vientiane (Laos huvudstad) eller Luang Prabang. I Paklay finns 16 hotell och guest house, plus att man under festivalen har ett program för att erbjuda boende hemma hos byborna (244 familjer tar emot besökare i sina hem).
   Priset för att bo hos en familj är likadant som vid förra årets festival, 25 000 kip per natt (ca 25 kronor). Räkna dock med att det är ganska enkelt boende som erbjuds (men säkert både spännande, roligt och trevligt).
http://festival.elefantasia.org
 ö
Webbvideo från festivalen:
www.youtube.com/watch?v=2QSJUxTAKns
 ö
YouPlanet ger elefantfestivalen tummen upp…
Grabbarna som driver YouPlanet besökte förra årets festival och säger såhär:
Elefantfestivalen är relativt otillgänglig då transporten från Vientiane är lång och obekväm. Väl på plats var det dock en mycket intressant upplevelse där man kom nära den lokala befolkningen och det finns nog inte många andra platser i världen där man kan ströva runt ute i djungeln omgiven av 70 elefanter.

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *