Spännande vandringssafari i UgandaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du besöker Uganda i östra Afrika, så är ett hett tips att följa med på Nkuringo Walking Safaris. Det är guidade vandringar från Buhoma i Bwindi Impenetrable Forest till staden Kisoro. Du får uppleva natur och livet i lokala byar utefter vägen. Priserna blir mindre desto fler som deltar i vandringen. För en person kostar en tvådagars tur ungefär 1 300 kronor, men är det sex deltagare i vandringsgruppen så är kostnaden nere på ca 750 kronor. I dessa priser ingår måltider, guide (lokal guide från området) och en natts boende. Läs mer på:
www.nkuringowalkingsafaris.com

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *